Politica de confidențialitate

Site-ul unitoys.ro este un magazin online, administrat de:

S.C. UNI-FORM STORE S.R.L.

Str. I. L. Caragiale 54A, Voluntari Ilfov
CUI: 42671010
Capital social: 200 lei
IBAN: RO31BREL0002002407270100

Magazin exclusiv online

recomandăm citiți cu atenție acești termeni și condiții de utilizare a site-ului www.unitoys.ro pentru a evita eventualele neînțelegeri.
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe acest site implică acceptarea acestor termeni și condiții.
Totodată www.unitoys.ro  își rezervă dreptul de a face modificări acestor termeni și condiții, precum și în structura site-ului, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.
Conținutul site-ului www.unitoys.ro (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice, alte informații) este proprietatea SC UNI-FORM STORE SRL.
Informațiile prezentate pe site pot include erori de ordin tehnic și/sau de tastat.
În cazul în care vreunul din articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența legii dreptului de autor, rugăm ne contactați pentru a lua măsurile care se impun.
Informațiile acestui site sunt preluate din descrierile/informațiile furnizate de producători/furnizori ale produselor prezentate. Produsele de pe site sunt oferite în limita stocului disponibil, acesta fiind actualizat în timp real.
Factura aferentă produselor achiziționate va fi emisă de SC UNI-FORM STORE SRL.
Încheierea/finalizarea contractului are loc numai în momentul emiterii facturii fiscale și NU la lansarea comenzii sau primirii de către client a confirmării automate de plasare a unei comenzi, prin e-mail sau sms.
Emiterea automată a confirmării de plasare a comenzii NU echivalează cu încheierea contractului între vânzător și cumpărător.
Încheierea contractului se consideră efectuată în momentul în care se transmite e-mailul de finalizare a comenzii, e-mail care confirmă și expedierea coletului cu produsele comandate.
În situații excepționale, comanda poate fi anulată din motive neprevăzute, clientul urmând a fi anunțat de acest lucru.
Factura fiscală va fi trimisă în format electronic pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară ștampilarea și semnarea acesteia.
Livrarea produselor se face în ambalaj de carton, folie, pungi, cutii, sigilate și cu eticheta de transport (AWB) lipită pe colet cu detaliile de livrare. Un colet care nu se prezintă cu ambalajul integru, îi lipsește eticheta AWB sau este desfăcut/rupt/deteriorat nu trebuie acceptat fără întocmirea unui proces-verbal cu agentul curier, coletul se fotografiază. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
În cazul în care ați plasat o comandă, și aceasta a fost confirmată și expediată de către noi, având în vedere în momentul în care o comandă este predată curierului nu mai poate fi anulată. Responsabilitatea pentru preluarea coletului și a plății taxelor de livrare va revin în calitate de client/beneficiar.

Condiții generale de formă și conținut

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt conforme cu produsele comercializate, însă în situații excepționale produsele pot aibă anumite caracteristici de detaliu ce pot difere față de imagini, însă se păstrează caracteristicile specificate scriptic, în descrierea produsului. Anumite produse pot difere din punct de vedere al coloristicii, finisaje, în funcție de stocuri, sau de furnizori. În cazul în care dvs., cumpărătorul, doriți anumite detalii specifice, recomandăm ne contactați în prealabil pentru a vă asigura de acestea.
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, comerciantul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anuntă clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
Produsele oferite ca și cadou în cadrul anumitor promoții, se pot achiziționa doar în condițiile în care sunt prezentate: ca și cadou la achiziția altui sau altor produse, cadou pentru o valoare minimă a comenzii , etc.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic/sms/mail vor fi anulate.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un operator va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

Close
Close
Close

Coșul meu

Coșul de cumpărături este gol!

Continuă