Termeni și condiții

Site-ul unitoys.ro este un magazin online, administrat de:

S.C. UNI-FORM STORE S.R.L.

Str. I. L. Caragiale 54A, Voluntari Ilfov
CUI: 42671010
Capital social:200 lei
IBAN: RO31BREL0002002407270100
Magazinul exclusiv online
Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare a site-ului www.unitoys.ro pentru a evita eventualele neintelegeri.
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Totodata www.unitoys.ro  isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continutul site-ului www.unitoys.ro (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea SC UNI-FORM STORE SRL.
Informatiile prezentate pe site pot include erori de ordin tehnic si/sau de tastat.
In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun.
Informatiile acestui site sunt preluate din descrierile/informatiile furnizate de producatori/furnizori ale produselor prezentate. Produsele de pe site sunt oferite in limita stocului disponibil, acesta fiind actualizat in timp real.
Factura aferenta produselor achizitionate va fi emisa de SC UNI-FORM STORE SRL.
Incheierea/finalizarea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si NU la lansarea comenzii sau primirii de catre client a confirmarii automate de plasare a unei comenzi, prin e-mail sau sms.
Emiterea automata a confirmarii de plasare a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Incheierea contractului se considera efectuata in momentul in care se transmite e-mailul de finalizare a comenzii, e-mail care confirma si expedierea coletului cu produsele comandate.
In situatii exceptionale, comanda poate fi anulata din motive neprevazute, Clientul urmand a fi anuntat de acest lucru.
Factura fiscala va fi trimisa in format electronic pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia.
Livrarea produselor se face in ambalaj de carton, folie, pungi, cutii, sigilate si cu eticheta de transport (AWB) lipita pe colet cu detaliile de livrare.Un colet care nu se prezinta cu ambalajul integru, ii lipseste eticheta Awb sau este desfacut/rupt/deteriorat nu trebuie acceptat fara intocmirea unui proces-verbal cu agentul curier, coletul se fotografiaza. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
In cazul in care ati plasat o comanda, si aceasta a fost confirmata si expediata de catre noi, avand in vedere ca in momentul in care o comanda este predata curierului nu mai poate fi anulata, responsabilitatea pentru preluarea coletului si a platii taxelor de livrare va revin in calitate de client/beneficiar.

Conditii generale de forma si continut

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt conforme cu produsele comercializate, insa in situatii exceptionale produsele pot sa aiba anumite caracteristici de detaliu ce pot sa difere fata de imagini, insa se pastreaza caracteristicile specificate scriptic, in descrierea produsului. Anumite produse pot sa difere din punct de vedere al coloristicii, finisaje, in functie de stocuri, sau de furnizori. In cazul in care dvs, cumparatorul, doriti anumite detalii specifice, va recomandam sa ne contactati in prealabil pentru a va asigura de acestea.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, comerciantul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Produsele oferite ca si cadou in cadrul anumitor promotii, se pot achizitiona doar in conditiile in care sunt prezentate: ca si cadou la achizitia altui sau altor produse, cadou pentru o valoare minima a comenzii , etc

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic/sms/mail vor fi anulate.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

Close
Close
Close

Coșul meu

Coșul de cumpărături este gol!

Continuă