Cum plătesc?

Numerar

Plata numerar se face în momentul primirii produselor comandate. Livrarea produselor se face doar prin curier rapid. În momentul recepționării produselor se va face plata. Încasarea banilor se va face de către agentul care vă livrează produsele.

Card bancar

SC UNI-FORM STORE SRL, deținătoarea unitoys.ro, încaseaza on-line contravaloarea produselor sale prin intermediul serviciului de plată on-line al procesatorului de plăți LibraPay.ro.
Puteți alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plată. Dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumeste pentru comanda de pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

Transfer bancar

Pentru plățile prin transfer bancar este nevoie ca la finalul comenzii să ne precizați acest lucru, iar după confirmarea telefonică a comenzii (confirmare stoc, culoare, masura, model sau alte variabile alese) veți primi datele noastre bancare și veți putea face transferul bancar.

Close
Close
Close

Coșul meu

Coșul de cumpărături este gol!

Continuă